KIP Academy -
kumppanisi työelämän kehittämisessä

Työelämän laadun ja osaamisen kehittäminen luovat perustan yritysten kilpailukyvylle. KIP Academy tarjoaa yrityksille avaimet käteen -periaatteella palveluita, joilla rakennetaan menestyviä yrityksiä ja menestyvää Suomea. KIP Academy on uusi konsepti, joka tähtää kokonaisvaltaiseen osaamisen kehittämiseen yritysten ajankohtaiset koulutustarpeet huomioiden. 

Sillanrakentaja.

KIP Academyn ansiosta yritykset saavat työelämän kehittämisessä tarvitsemansa palvelut helposti yhden toimijan, KIP Academyn, kautta. Erilaisille palveluntarjoajille KIP Academy on puolestaan erinomainen väylä tavoittaa yhdellä yhteydenotolla laaja asiakaskunta - esimerkiksi Kokkolan suurteollisuusalueen noin 80 kotimaista ja kansainvälistä yritystä.

Mahdollistaja.

KIP Academy tarjoaa resurssihyötyjä tuottamalla yrityksille laadukkaita kehittämispalveluita kuten koulutuksia, validointeja ja rekrytointeja. Kehittämispalveluita on tarjoamassa ammattitaitoinen, laaja ja luotettava yhteistyöverkosto. KIP Academylle luodaan parhaillaan yhteistyö- ja kumppaniverkostoa.  

Uuden standardin rakentaja.

KIP Academy rakentaa osaamisen yhtenäistä KIP-standardia, joka perustuu suurteollisuusalueen aluestrategiaan.

Kilpailukyvyn parantaja.

KIP Academy toimii merkittävänä kumppanina yrityksien työelämän kehittämisessä. Sen tarjoamien palveluiden myötä yrityksien ja koko teollisuusalueen vetovoima kasvaa. KIP on monipuolisen kemianteollisuuden osaamiskeskittymä.

Esimerkkejä KIP Academyn palvelutarjonnasta:

 

   

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

 

Jonas Sandlin KIP Academy 

JONAS SANDLIN

Koulutuspäällikkö
+358 10 505 9543
jonas.sandlin(at)kipservice.fi

 

 

KIP Academy pres

 

 

 

Lue lisää KIP Academystä