B2I - Gates open / Portit auki!

Verkostoitumistapahtuma yhdistää yrittäjät ja teollisuuden

B2I - Gates open / Portit auki! on Kokkolan Suurteollisuusalueen (KIP) yrityksille ja paikallisille yrittäjille suunnattu verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma on järjestetty nyt kaksi kertaa Kokkola Industrial Parkin alueella. 

Seuraavan kerran tapaamme näissä merkeissä vuonna 2021!


Tule – tapaa – tarjoa!

Verkostoitumistapahtumassa yrittäjät ja KIP:n yritysten edustajat kohtaavat 10 minuutin pikatreffeillä. Kahdenkeskiset tapaamiset sovitaan ennakkoon Brella -verkostoitumisjärjestelmässä.

B2I – Business to Industry

KIP:n alueelta mukaan on kutsuttu erityisesti IT-asiantuntijoita, kunnossapitopäälliköitä, ostajia, kehityspäälliköitä, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoita sekä liikelahjahankinnoista vastaavia henkilöitä. Kiinnostuneiden yrittäjien kannattaa olla ajoissa mukana ilmoittautumassa, sillä tapahtuma kestää vain yhden iltapäivän ja tapaamisten määrä on rajallinen.

Tapahtumaan ilmoittautuminen ja tapaamisten sopiminen

        1. Kirjaudu ja ilmoittaudu tapahtumaan

Luo itsellesi Brella -tunnus ja kirjaudu tapahtumaan sisälle tapahtumakoodilla gatesopen19 TAI kirjaudu sisään LinkedIn- / Facebook- / Google -tunnuksillasi. Avaa Brella selaimessa klikkaamalla tätä linkkiä. Voit vaihtoehtoisesti käyttää App Storesta / Google Play Storesta ladattavia mobiilisovelluksia.

        2. Kerro itsestäsi

Jokaisen tapahtumaan osallistuvan ja Brellaa käyttävän tulisi kirjoittaa itsestään lyhyt esittely ja valita etsin-/tarjoan -kategoriat tarpeidensa ja osaamisensa mukaan. Brellan algoritmi yhdistää relevanteimmat profiilit ja näin yhteensopivat ihmiset löytävät helposti toisensa.

        3. Selaa osallistujia

Selaa osallistujia Brellan web-/mobiilisovelluksessa.

        4. Ehdota tapaamista

Kun löydät mielenkiintoisen henkilön, ehdota hänelle tapaamista!

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kokkola Industrial Park, Kokkolan Yrittäjät ry, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Kosek, Viestintätoimisto St. Hurmos, OP Keski-Pohjanmaa sekä Keski-Pohjanmaan Konttoripiste.