KIP YMPÄRISTÖPÄIVÄ 2020 

KIP Ympäristöpäivä järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti syyskuussa, uusi ajankohta seminaarille on perjantai 4.9.2020. Ilmoittautuminen tilaisuuteen avataan kesällä. 


Kokkolan Suurteollisuusalueen KIP Ympäristöpäivä järjestetään jo 17. kerran, perjantaina 4.9.2020 Villa Elbassa (os. Sannanrannantie 60, Kokkola). Ympäristöpäivä on vakiinnuttanut asemansa vuosien aikana olemalla yksi tärkeimmistä Kokkola Industrial Parkin alueen toimijat yhteen kokoavista tapahtumista. 

KIP Ympäristöpäivän anti on tänäkin vuonna monipuolinen: se koostuu asiantuntevista puhujista, mielenkiintoisista keskusteluista sekä rennosta tunnelmasta. Tilaisuuden puhujat julkaistaan kesän aikana.

Seminaari on tarkoitettu KIP:n alueella toimivien yritysten johdolle ja ympäristöasioista vastaaville, alueella toimiville kumppaneille, viranomaisille sekä muille sidosryhmille. Tilaisuus on kuitenkin avoin kaikille teollisuuden ympäristöasioista kiinnostuneille. Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista! Ilmoittautuminen avataan kesän 2020 aikana.

Seminaarin järjestää KIP Ympäristö- ja energiatyöryhmä. 

Lisätietoja: 

Virve Heikkinen
KIP Ympäristö- ja energiatyöryhmän pj
p. 010 505 9521