KIP YMPÄRISTÖPÄIVÄ 2019 

Kiitos mielenkiinnostasi vuoden 2019 KIP Ympäristöpäivää kohtaan. Seuraavan kerran tapaamme KIP Ympäristöpäivän merkeissä pe 5.6.2020! Nähdään silloin!

* *

Kokkolan Suurteollisuusalueen KIP Ympäristöpäivä järjestetään jo 16. kerran, perjantaina 7.6.2019 Villa Elbassa (os. Sannanrannantie 60, Kokkola). Ympäristöpäivä on vakiinnuttanut asemansa vuosien aikana olemalla yksi tärkeimmistä Kokkola Industrial Parkin alueen toimijat yhteen kokoavista tapahtumista.

KIP Ympäristöpäivän anti on tänäkin vuonna monipuolinen: se koostuu asiantuntevista puhujista, mielenkiintoisista keskusteluista sekä rennosta tunnelmasta. Tilaisuuden pääpuhujana on ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka. Päivän aikana kuullaan myös litiumakkujen kierrätyksestä, ympäristöyhteistyöstä Alholmenin teollisuusalueella Pietarsaaressa sekä ajankohtaisista ympäristöasioista Kokkolassa: ympäristötarkkailujen tuloksista ja Kokkolan väylän syvennyshankkeen tilanteesta. Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Seminaari on tarkoitettu KIP:n alueella toimivien yritysten johdolle ja ympäristöasioista vastaaville, alueella toimiville kumppaneille, viranomaisille sekä muille sidosryhmille. Tilaisuus on kuitenkin avoin kaikille teollisuuden ympäristöasioista kiinnostuneille. Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista!

Seminaarin järjestää KIP ympäristö- ja energiaryhmä. Seminaarin puheenjohtajana toimii Freeport Cobalt Oy:n EHS-päällikkö Kim Sundell. Näytteilleasettajana tilaisuudessa on Fortum Waste Solutions Oy.


KIP Ympäristöpäivän 2019 puhujien aineistot tulevat tänne: