Menestystarinoita

JUHA HIIRONEN
Site Director
CABB Oy Kokkola

Asiakkaamme – maailman suurimmat kemianalan yritykset – edellyttävät rahtivalmistajiltaan joustavia toimintatapoja ja kykyä reagoida nopeisiin muutoksiin.  Olemme onnistuneet vastaamaan näihin asiakkaiden odotuksiin hyvin, sillä projekteihin liittyvät investoinnit hoidetaan Kokkolassa useiden eri tahojen sujuvana yhteistyönä. Monipuolinen ja korkea osaamisprofiilimme vahvistaa kykyämme pärjätä maailmanlaajuisessa kovassa kilpailussa myös tulevaisuudessa.

 

JARMO HERRONEN
Toimitusjohtaja
Boliden Kokkola Oy 

Rekrytoinnin kannalta tilanne Kokkolassa on ollut pitkään hyvä. Avoimiin työpaikkoihin on ollut paljon osaavia ja motivoituneita hakijoita. Tästä suuri kiitos kuuluu alueemme oppilaitoksille ja alamme koulutusta tarjoaville yliopistoille. Uskon ja toivon alueemme opinahjojen jatkossakin pystyvän tarjoamaan laadukasta ja nimenomaan alueen teollisuutta tukevaa koulutusta.

JÖRAN SOPO
Toimitusjohtaja
Freeport Cobalt Oy

Maailman johtavalle koboltinvalmistajalle ja -jalostajalle laaja, korkeatasoinen tutkimus- ja kehitystoiminta on erittäin tärkeää. Se tukee prosessi- ja tuotekehitystä ja tuottaa asiakkaillemme parasta palvelua. Kokkolassa tähän on hyvät mahdollisuudet. Teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä alueemme oppilaitosten ja tutkimuslaitosten kanssa. Tunnustuksena tehdystä työstä meidät valittiin alueemme koulutusmyönteisimmäksi organisaatioksi.

KALEVI KORJALA
Toimitusjohtaja
Oy Woikoski Ab

Woikoskella on kokemusta tehdastoiminnan aloittamisesta eri puolilla Suomea. Kokkolassa kaikki on ollut huomattavasti helpompaa kuin missään muulla. Kokemus on ollut erittäin positiivinen. Viranomaisten toiminta, kaavoitus, valmis infrastruktuuri, mukaan pääsy valmiiseen kokonaisuuteen on ollut miellyttävä matka. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka meidät on otettu Kokkolassa vastaan. Virkamiehet tulivat jopa kesälomalta töihin todeten laittavansa luvat kuntoon, että me saamme keskittyä omaan työhömme.